Twang played at Medborgerhuset Damms Gård on the 17th of November, 2022

N.B. This concert has already taken place. If you want to check out my upcoming concerts click here
Twang played at Medborgerhuset Damms Gård

17th of November, starting at 20:00

N.B. This concert has already taken place. If you want to check out my upcoming concerts click here

TWANG fornyer folkemusikken En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen. Det skal være nærværende og der skal altid ske noget nyt! Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse. Melankoli, humor og deres egne numre rummer alt fra den dybe, kærlighed hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang! Spencer Gross: Kontrabas, guitar og sang. Thyge Søndertoft: Violin, mandolin og sang. Peter Banks: Banjo, kontrabas og sang. Unr. Siddepladser Dørne åbner 19.00

Information om arrangøren:

Aabenraa Live NygadeHuset, Nygade 23A, 6200, Aabenraa, Danmark

Billetgebyr:

Alle priser er inkl. billetgebyrer.

Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Eventinformation

Unummererede pladser