Twang played at Klaverfabrikken on the 23rd of November, 2022

N.B. This concert has already taken place. If you want to check out my upcoming concerts click here
Twang played at Klaverfabrikken

23rd of November, starting at 13:00

N.B. This concert has already taken place. If you want to check out my upcoming concerts click here

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen

Det skal være nærværende og der skal altid ske noget nyt! Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang!

I bandet er:
Spencer Gross på kontrabas, guitar og sang
Thyge Søndertoft på violin, mandolin og sang
Peter Banks på banjo, kontrabas og sang

Koncerten starter kl. 13:00
Dørerne åbner 30. min før koncertstart
Ved køb af en billet, kan du invitere en ven med til samme pris, deraf navnet PLUS1.