Twang trio plays
Twang plays Søstrehuset in Christiansfeld, Denmark.

Twang at Søstrehuset, Korsalen on the 14th of September, starting at 19:30

Twang at Søstrehuset, Korsalen

14th of September, starting at 19:30

Price: 150 DKK

Get Tickets

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon.
Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og de har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen. Det skal være nærværende, og der skal altid ske noget nyt!

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin.

Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Melankoli, humor og deres egne numre rummer alt fra den dybe, kærlige hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang!

Spencer Gross, kontrabas, guitar, sang
Thyge Søndertoft, violin, mandolin, sang
Peter Banks, banjo, kontrabas, sang